Markt 2, St. Oedenrode
Te huur  Per Month - Te huur
Delen
Contact Info
Contact

Contact

Beschrijving

Kernomschrijving van het object;
Herenhuis uit circa 1883 met verdieping en schilddak, bekroond door een markante klok in het midden van de dakgevel. Baksteengevel met kroonlijst, voordeur met vierkante raampanelen in bovenlicht. Gesneden trumeau. Vensters met draairamen; in de verdieping met ijzeren raamhekjes. Oplopende stoep met enkele tredes en met hardstenen bordes. Dubbele verlichting naast de voordeur. Nieuw straatwerk om het pand.

Het rijksmonument is in 2011 geheel gerenoveerd waaronder nieuw schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde (buitenzijde stenen is KEIM, minerale verf waar 20 jaar garantie opzit), elektra in orde gemaakt, nieuwe CV installatie en nieuwe radiatoren zolderruimte, inspectie uitsluiting houtrot door Rentokill, dakpannen met hoge druk gereinigd, nieuwe goten en hemelwaterafvoeren etcetera.
Het te verkopen object ligt op een uitstekende centrumlocatie in Sint-Oedenrode, direct gelegen aan de Markt met ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. Het voormalige Koetshuis is jaren in gebruik geweest als het gerespecteerde restaurant “Osteria”. Directe buren zijn o.a. AH, Intertoy’s, Rabobank, Apotheek etcetera. Diverse landelijke ketens zijn verder gevestigd een de Markt in het zeer levendige centrum van Sint-Oedenrode.

Markt 2 valt onder bestemmingsplan Centrum-3, dit is te vinden op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?postcode=5492AB&huisnummer=2

Begane grond: 163m2
1e verdieping: 163m2
Zolder: 152m2
kelderruimte: 32m2

Totale commerciële oppervlakte circa 510m2.

 
Locatie

Vergelijkbare panden
Te huur
Markt 38 Helmond
Te huur  Per Month
Te huur
Marktstraat 10a+10 Helmond
Te huur  Per Month
Te huur
Markt 83 Helmond
Te huur  Per Month
Te huur
Markt 2, St. Oedenrode
Te huur  Per Month