Poort van Deurne

Grootschalige projectontwikkeling project “Poort van Deurne”. Grond en opstallen aangekocht. Diverse opstallen gesloopt. Bestemmingswijzigingen gevoerd en gestart met de bouw en uitvoering “Poort van Deurne”. Project is heden nog in gang.

Commerciële ruimtes en tientallen woningen

Oude panden gesloopt en de bestemming veranderd. Vervolgens commerciële ruimtes gebouwd met enkele tientallen woningen erboven in samenwerking met woningbouwvereniging Woonpartners.

Commerciële ruimtes zijn verhuurd.

Parkgebouw

Oude panden gesloopt en de bestemming veranderd. Vervolgens commerciële ruimtes gebouwd met enkele tientallen woningen erboven in samenwerking met woningbouwvereniging Woonpartners.

Commerciële ruimtes zijn verhuurd.

Semibungalows

Grond aangekocht en met de bouwcombinatie Verspaget-Waals enkele tientallen semibungalows ontwikkeld in de wijk Stiphout.

Commerciële winkelruimtes en appartementen

Sloop oude panden en in eigen beheer de bestemming veranderd voor de bouw van circa 900 m2 commerciële winkelruimtes.  Erboven 24 appartementen gebouwd in samenwerking met Woningbouwvereniging Woonpartners.

Commerciële winkelruimtes en appartementen

Oude panden gesloopt en de bestemming gewijzigd. Vervolgens circa 1.500 m2 commerciële winkelruimte gebouwd, en circa 70 appartementen erboven in samenwerking met Woningbouwvereniging Woonpartners. De commerciële ruimtes zijn verhuurd.

Uitbreiding voormalige bibliotheek

Uitbreiding van de voormalige bibliotheek, bouw van enkele commerciële ruimtes, en de bouw van tientallen erboven gelegen appartementen in samenwerking met Woningbouwvereniging Woonpartners. Enkele commerciële ruimtes zijn verkocht, de andere ruimtes zijn verhuurd.

Moderne kiosk

Na aankoop van de grond een moderne kiosk gebouwd op een prominente zichtlocatie.

Het object is verhuurd.

Zwembad “De Koppelen”

Aankoop van openbaar zwembad “De Koppelen” tezamen met openbaar zwembad “De Wissen” om grootschalige woningbouw te kunnen ontwikkelen.

Zwembad “De Wissen”

Aankoop van openbaar zwembad “De Wissen” tezamen met openbaar zwembad “De Koppelen” om grootschalige woningbouw te kunnen realiseren.

Markt Helmond

In eigen beheer ontwikkeld en gebouwd op de Markt in Helmond, enkele commerciële winkelruimtes, kantoren en woningen. In eigen beheer verhuurd aan landelijke retailers. De kelder was verhuurd aan een discotheek, de woningen en kantoren zijn verhuurd.

Parc La Vie

De grond en oude complex “Publieke Werken”en de monumentale villa van de Gemeente Helmond gekocht. De objecten zijn gesloopt, m.u.v. de monumentale villa. De bestemming is gewijzigd, vervolgens hebben we een plan gemaakt voor de bouw van het luxe complex met 24 koop appartementen “Parc La Vie”

De uitvoering is gedaan met de bouwcombinatie Verspaget-Adriaans-vd Westerlo. De appartementen en de monumentale villa zijn verkocht aan particulieren en aan beleggers.

De bouw van enkele luxe woningen in Helmond

logo-footer