Over ons

Wij zijn een vastgoedontwikkelingsmaatschappij met ruim 40 jaar ervaring, en voornamelijk gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Naast de vele projectontwikkelingen die wij doen, vaak in combinatie met woningbouwverenigingen, ligt bij ons ook de nadruk op de kwaliteit om de vastgoedportefeuilles heen. De spraakmakende projecten die wij gerealiseerd hebben onderstrepen dit. De onderneming maakt gebruik van haar gedegen kennis in het vastgoed, haar naamsbekendheid, en haar relaties in de retail- en bancaire tak, waardoor wij altijd actief zijn. Zelfs in een nivellerende tijd.

Onze onderneming kan u daarom ook uitstekend van dienst zijn bij project- en herontwikkeling, verhuur en verkoop van uw commercieel vastgoed.

Wij beheren zelf

Het beheren en onderhouden van uw en ons vastgoed doen wij zelf. Zo bepalen wij zelf de beste kwaliteit voor de panden. Dat staat zeer hoog bij ons in het vaandel. Wij willen het beste voor de panden, en uiteraard ook voor de huurders! Wij werken hiervoor vaak samen met vaste aannemers en onderaannemers. Alle panden die wij renoveren c.q. opknappen laten wij mede beoordelen door onze vaste architect van het gerenommeerde bureau “De Twee Snoeken” uit ‘s-Hertogenbosch.

Dit trachten wij te bereiken door veel gebruik te maken van kunstwerken, straatmeubilair, beplanting, gedoseerde reclame-uitingen etcetera.
Mede hierdoor behalen wij een hoger dan gemiddeld rendement, hebben wij betere huurstromen en minder last van leegstand dan derden. Ook merken wij dat door deze aanpak huurders beter blijven zitten, en dat potentiële huurders eerder hun weg naar ons weten te vinden.

Kortom, bij ons bent u op een vertrouwd adres!

Door deze tomeloze inzet, passie voor het vak, en de hoogstaande kwaliteit van onze activiteiten en bezittingen zijn wij beloond met diverse onderscheidingen zoals onder andere; “Publieksprijs Beste Winkelstraatje”, Architectuurprijzen, onderscheiding “Helmonder van het jaar”, de erepenning van de Rabobank, de “Stadspenning van de Gemeente Helmond”, “Kwaliteitsprijs Centrum Helmond”, “Brabant Bokaal 2012 van het Prins Bernhard Cultuurfonds”, “Koninklijke Onderscheiding Staat Der Nederlanden”, etcetera.

logo-footer