Lid ledenraad zakelijk Rabobank Helmond

Keulenstraat te Deventer

Keulenstraat te Deventer. In opdracht van cliënt tezamen met een makelaar 2.500 m2 verhuurd aan Tactus Verslavingszorg. Vervolgens het gehele pand gestript en opnieuw opgebouwd en ingericht voor een huurder. De begeleiding samen gedaan met Bureau AOS-Studley Nederland.

Renovatie monumentaal pand

Gehele renovatie van een monumentaal pand in Helmond. Vervolgens in eigen beheer enkele verhuurtransacties gedaan.

Veestraat 24a, 24b en 24e, Helmond

Complex met drie winkels gekocht op A1 locatie Helmond. De panden opgeknapt en verhuurd. Vervolgens verkocht aan een belegger.

Dorpsstraat, Bakel

Hoek Dorpsstraat/van de Poelstraat te Bakel aangekocht. Appartementen en winkels gebouwd. De woningen verkocht, aantal winkelpanden verhuurd en vervolgens verkocht aan een belegger.

Vleugel monumentaal gebouw

In opdracht van cliënt. Vleugel monumentaal gebouw gerenoveerd, en in eigen beheer de ruimtes verhuurd.

Winkelcomplex Arnhem

Technisch beheer winkelcomplex Arnhem, diverse huurtransacties in eigen beheer, en enkele huurtransacties in opdracht van lokale makelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars. O.a. Zara Mode, Pipoos, Ulla Popken etcetera.

Winkelcomplex Arnhem

Technisch beheer winkelcomplex Arnhem, diverse huurtransacties in eigen beheer, en enkele huurtransacties in opdracht van lokale makelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars. O.a. Zara Mode, Pipoos, Ulla Popken, etcetera.

Winkelcomplex Arnhem

Technisch beheer winkelcomplex Arnhem, diverse huurtransacties in eigen beheer, en enkele huurtransacties in opdracht van lokale makelaar Strijbosch Thunnissen Makelaars. O.a. Zara Mode, Pipoos, Ulla Popken, Villa Happ, etcetera.

Peperstraat 2, Venlo

In opdracht van een relatie bemiddeling gedaan met vervolgens tot standkoming en het opmaken van de huurovereenkomst met landelijke retailer Meyer & Meyer Mode.

Winkelpand Andalusië

Winkelpand Andalusië 15 te Haarlem. Asbestsanering uit laten voeren en sprinkler-installatie aan laten leggen. Het pand daarna verhuurd aan Zilveren Kruis Achmea. Later het pand aangekocht voor een relatie.

Oosthoutplein te Voorhout

In opdracht van cliënt pand uit Winkelcentrum Oosthoutplein te Voorhout verkocht aan huurder.

Groene Kruis complex te Heerlen

Technisch beheer voormalige KPN en Groene Kruis complex te Heerlen.

Complex Ulft

Technisch beheer complex Ulft. Commerciële ruimtes verhuurd aan De Schoenenreus. In eigen beheer bovenliggende woningen verhuurd.

Kantorencomplex Helmond

In opdracht van cliënt gevraagd een oplossing te zoeken voor een nooit volledig verhuurd kantorencomplex uit de jaren ’70-’80.

Het complex een facelift gegeven en vervolgens een kleine verbouwing gedaan. In samenwerking met een vaste makelaar het complex geheel verhuurd, onder andere aan een tandartsenpraktijk.

Winkelcomplex Landgraaf

Technisch beheer winkelcomplex Landgraaf en verhuur van diverse bedrijfsruimtes in eigen beheer. Onder andere kleding, ijsssalon, Schlecker etcetera.

Complex Roermond

Technisch beheer complex bestaande uit Zeeman (voorheen), daarna openbare Bibliotheek, en Tempo Team met bovenliggende woningen. Verhuurwerkzaamheden in eigen beheer verricht. Renovatie na de aardbeving van 1992. Renovatie van het dak in 2005.

Complex Oirschot

Technisch beheer en verhuurwerkzaamheden complex Oirschot.