Markt 2, St. Oedenrode


Markt 2 Sint-oedenrode Sint-oedenrode

Type
Verkocht
Bedrooms
Bathrooms
Area

Over

Kernomschrijving van het object;
Herenhuis uit circa 1883 met verdieping en schilddak, bekroond door een markante klok in het midden van de dakgevel. Baksteengevel met kroonlijst, voordeur met vierkante raampanelen in bovenlicht. Gesneden trumeau. Vensters met draairamen; in de verdieping met ijzeren raamhekjes. Oplopende stoep met enkele treden en met hardstenen bordes. Dubbele verlichting naast voordeur. Nieuw straatwerk om pand.

Het rijksmonument is in 2011 geheel gerenoveerd waaronder nieuw schilderwerk aan de binnen en buitenzijde (buitenzijde stenen is KEIM, minerale verf waar 20 jaar garantie opzit), elektra in orde gemaakt, nieuwe CV-installatie en nieuwe radiatoren zolderruimte, inspectie uitsluiting houtrot door Rentokill, dakpannen met hogedruk gereinigd, nieuwe goten en hemelwaterafvoeren etcetera.

Het te verkopen object ligt op een uitstekende centrumlocatie in Sint-Oedenrode, direct gelegen aan de Markt met ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur. Het voormalige Koetshuis in al jaren in gebruik als het gerespecteerde restaurant “Osteria”. Directe buren zijn o.a. AH, Intertoys, Rabobank, Apotheek etcetera. Diverse landelijke ketens zijn verder gevestigd een de Markt in het zeer levendige centrum van Sint-Oedenrode.

Markt 2 valt onder bestemmingsplan Centrum -3, dat is te vinden op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?postcode=5492AB&huisnummer=2

Begane grond: 163m2
1e verdieping: 163m2
Zolder: 152m2
kelderruimte: 32m2

Totale commerciële oppervlakte circa 510m2.

Details

Type: Verkocht

Price: 0

Public Facilities

Features

Review

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Onderwerp
Rating
Comments

Vergelijkbare panden

0